Bakkie van de week!

Koffie drinken en gezelligheid is lastig met een groep ouderen in de Corona tijd. Om elkaar toch te kunnen zien en spreken hebben we daar iets op bedacht. Iedere vrijdag organiseren we een digitaal koffie-uurtje. Volg de onderstaande stappen om mee te doen!

1. Klik op vrijdag om 11 uur op de koffie-uurtje knop.

2. Klik op deelnemen als Gast!

3. Toets je naam in en druk op deelnemen!

4. Je komt nu in een chatvenster, hier verschijnt bovenaan de knop "Deelnemen aan gesprek"

Koffie-uurtje

Kleurplaten

Door de Coronacrisis kunnen we niet meer fysiek groepsbijeenkomsten plannen voor de clubs. Het contact met onze bestaande leden is de afgelopen tijd dan ook iets anders verlopen, maar zeker nog steeds waardevol! 

Door persoonlijk contact met de leden op gepaste afstand hebben we al hele mooie verhalen verzameld die we allemaal willen verzamelen op deze website. Tijdens deze bezoekjes zijn portretfoto's gemaakt van de leden en vervolgens zijn hier kleurplaten van gemaakt. De kleurplaten zijn bij basisschoolleerlingen terecht gekomen zodat zij de kleurplaten in konden kleuren en een persoonlijk berichtje naar de persoon op de kleurplaat konden schrijven! 

Vind je het leuk om een kleurplaat in te kleuren? Deze kleurplaten kun je hieronder vinden! Mocht je het leuk vinden om de kleurplaat op te sturen met een berichtje naar de persoon in kwestie? Neem dan contact met ons op! Dan zorgen wij dat het bij de juist persoon terecht komt.

Kleurplaat Ad
Kleurplaat Carel
Kleurplaat Gerard
Kleurplaat Betty

Illustraties zijn gemaakt door CouCou illustraties.

Sponsor de club!

We hebben voor de Generatieclub speciale linnen tasjes laten maken, hiernaast op de foto zie je lid Koos het tasje vasthouden. Nieuwe leden van de club krijgen van ons een gratis tasje. Wil je geen lid worden maar wel een klein steentje bijdragen aan de club? Koop dan jouw eigen tasje voor 10 euro!

Door jouw aankoop kunnen we een spaarpotje maken om uiteindelijk een leuk uitje te organiseren voor de leden van de club! Een keer samen eten of een dagje weg bijvoorbeeld.

Generatievaria

Samen met leden ontwikkelde we speciaal in tijden van Corona deze Generatie Varia. Een boekje om ouderen die de club nog niet kennen te informeren, maar ook met wijkpuzzels en kleurplaten van 2 leden om ouderen te voorzien van leuke dingen om te doen in deze lastige tijd.
Natuurlijk geheel in eigen stijl van de club met de nodige weetjes over de wijk.

Bekijk hier Generatie Varia 1